Dungeon Siege

Воскресенье, 13.07.2025, 06:07
Приветствую Вас Гость
Главная

Вход

RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: ELEKTRON  
Актуальність стім-версії Dungeon Siege 2
eviltyrael666Дата: Среда, 12.02.2025, 22:45 | Сообщение # 1
Админ
Награды
Награды
За регистрацию на сайте
Замечания: 0%  ±
Статус: Offline
Після двух годин тестування стімовської версії DS2, виявив не відповідність оригінальних ресурсів гри. Мало того, якщо поставити "стім фікс", то проблем додається ще більше - інколи може зникати іконка персонажа та дуже сильно просідає ФПС.
В зв'язку з чим я не рекомендую стімовську версію DS2 та стім фікс який до нього пропонують певні особи.

Враховуючи це все... Щоб правильно налаштувати DS2+BW під 10-ту вінду, мені потрібні оригінальні файли DS2+BW. В кого є такі файли - діліться добром. Буду дуже вдячний.
В мене колись були оригінальні версії DS1 та DS2+BW... але той хард відкинув копита разом з файлами...

Є примарна надія, що зараз знайду оригінальну версію на thepiratebay або інших ресурсах але це не точно...

Сообщение отредактировал eviltyrael666 - Среда, 12.02.2025, 22:47

MontesumaДата: Среда, 12.02.2025, 23:01 | Сообщение # 2
Администратор
Награды
Награды
За регистрацию на сайте Админ За 100 постов За 300 постов За 600 постов
Админ
По этому я и делал свою сборку DS1 на оригинальной версии. Ссылку на оригинальную версию скинул.

День за днем Тренируй свое сердце, Оттачивая свою технику: Используй Одно, чтобы победить Многих! Такова дисциплина Воина.

Уэсиба Морихэй

eviltyrael666Дата: Четверг, 13.02.2025, 13:52 | Сообщение # 3
Админ
Награды
Награды
За регистрацию на сайте
Цитата Montesuma ()
По этому я и делал свою сборку DS1 на оригинальной версии. Ссылку на оригинальную версию скинул.

Дякую за писилання. Спробував - все працює норм. 
Налаштував гру для комфортного проходження. Залочив на 120FPS. Зображення плавне та комфортне.

[spoiler=Скриншот (120FPS)][/spoiler]
Але трохи дослідивши далі гру, я зрозумів, щоб падіння fps це специфіка самого ексешніка BW. Можна трохи пошаманити налаштуваннями і гра видасть 100fps але це не вихід з ситуації. Потрібен повноцінний патч самого екскшніка BW. Це вже не в нашій компетенції) Можливо якісь програмісти зможуть вирішити цю задачу але це теж не наш випадок)
Трохи пошаманив над грою я зрозумів як можна власними силами "вирішити" питання. Я зможу це зробити і це буде норм рєпачок для комфортної гри. Але було-б цікаво зробити такий ріпак у вигляді власного "ремастера".
Я зараз ще раз переконуюсь, що вибраний шлях в 2012 році був найкращим рішенням. 
Якщо це все буде комусь потрібно, то можна знову взятись за діло. Бо знову погравши в D2, було зрозуміло що гра може мати потенціал на переробку ресурсів. Головне, щоб це було комусь потрібно і тоді можна буде щось робити.
До речі... я вчора знайшов де в себе можна купити оригінальну D2+BW (делюкс версія з різними ніщаками - коврики D2 та все інше) Ціна такого комплекта - 50$ Дуже цікава пропозиція) Зараз таке важко знайти і тут... знайшовся один чувак з такими ресурсами... )
Прикрепления: 8734211.png (131.6 Kb)

MontesumaДата: Пятница, 14.02.2025, 16:06 | Сообщение # 4
Администратор
Награды
Награды
За регистрацию на сайте Админ За 100 постов За 300 постов За 600 постов
Админ
Цитата eviltyrael666 ()
Але трохи дослідивши далі гру, я зрозумів, щоб падіння fps це специфіка самого ексешніка BW. Можна трохи пошаманити налаштуваннями і гра видасть 100fps але це не вихід з ситуації. Потрібен повноцінний патч самого екскшніка BW. Це вже не в нашій компетенції) Можливо якісь програмісти зможуть вирішити цю задачу але це теж не наш випадок)Трохи пошаманив над грою я зрозумів як можна власними силами "вирішити" питання. Я зможу це зробити і це буде норм рєпачок для комфортної гри. Але було-б цікаво зробити такий ріпак у вигляді власного "ремастера".
Я зараз ще раз переконуюсь, що вибраний шлях в 2012 році був найкращим рішенням. 
Якщо це все буде комусь потрібно, то можна знову взятись за діло. Бо знову погравши в D2, було зрозуміло що гра може мати потенціал на переробку ресурсів. Головне, щоб це було комусь потрібно і тоді можна буде щось робити.
До речі... я вчора знайшов де в себе можна купити оригінальну D2+BW (делюкс версія з різними ніщаками - коврики D2 та все інше) Ціна такого комплекта - 50$ Дуже цікава пропозиція) Зараз таке важко знайти і тут... знайшовся один чувак з такими ресурсами... )
Прикрепления: 8734211.png (131.6 Kb)

Есть такие программы - врапперы. Переносят игру на другой API. Например DXVK с DX9 на Vulkan. Dgvoodoo2 все DX до на 10,11 и 12. Улучшается плавность игры, доступны любые разрешения экрана и т.п. А узнать нужно ли это комуто можно только опытным путём.

День за днем Тренируй свое сердце, Оттачивая свою технику: Используй Одно, чтобы победить Многих! Такова дисциплина Воина.

Уэсиба Морихэй

eviltyrael666Дата: Суббота, 15.02.2025, 15:15 | Сообщение # 5
Админ
Награды
Награды
За регистрацию на сайте
Цитата Montesuma ()
Есть такие программы - врапперы. Переносят игру на другой API. Например DXVK с DX9 на Vulkan. Dgvoodoo2 все DX до на 10,11 и 12. Улучшается плавность игры, доступны любые разрешения экрана и т.п. А узнать нужно ли это комуто можно только опытным путём.
Обов'язково спробуємо...
Зараз записую проходження DS2. Якщо грати не поспішаючи, то це гра на дві неділі. А якщо розбиратись в механіці, то можна грати цілий місяць))

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: